Klopt jouw snack?

Het wordt voortaan makkelijk om jouw snack te vinden wanneer je zin hebt in een lekker tussendoortje. Het enige wat je hoeft te doen is te kijken naar je sterrenbeeld. Per sterrenbeeld is er namelijk een snack die daar perfect bij past. We noemen ze voor je op en geven je meteen een heerlijk recept om je lekkere trek te bevredigen. Mooi makkelijk!

Ram: nacho’s en guacamole

De Ram is door haar temperamentvolle karakter iemand die haar snack meteen wil eten. Nacho’s zijn daarom ideaal. Ze zijn snel, makkelijk te maken en ook nog eens ontzettend voedzaam. Ook hebben ze een verslavende werking, waardoor je er alleen maar meer van wil eten. Wij snappen dat wel!

Tip: Nacho’s met kip en barbecuesaus

Stier: elke soort snack

De Stier is geen moeilijk persoon en lust elke soort snack. Voor dit sterrenbeeld is het dus een uitdaging om een snack te vinden die hij of zij op dat moment wil eten. Dit kun je ook omdraaien, en zien als een kans (of goede smoes) om allerlei nieuwe snacks te proberen. Vanzelf vind je er eentje die bij je past!

Tip: Popcorn met knoflook en Parmezaanse kaas

Tweeling: fastfood

De Tweeling houdt van snacks die snel en makkelijk zijn. Een snack die je tijdens het autorijden of tijdens een film makkelijk kunt eten zonder bang te zijn dat je zit te smeren. Niet voor niets dus dat fastfood jouw guilty pleasure is en je maar al te graag naar een paar frietjes grijpt tijdens het rijden.

Tip: Hollandse frieten met een lekker Mexicaans tintje

Kreeft: zelfgemaakt eten

De Kreeft staat liever een paar uur in de keuken dan dat hij of zij een makkelijke snack in de supermarkt koopt. Een zelfgemaakte maaltijd bevat gewoon veel meer liefde. Daarbij maakt het helemaal niet uit wat je maakt, als je het maar in je eigen keuken hebt gemaakt. En daarna gezellig oppeuzelen op de bank.

Tip: Romige lasagne met kip, Parmezaanse kaas en champignons

Leeuw: taart en ijs

De Leeuw maak je het meest blij met snacks die helemaal over the top zijn. Van een taart met meerdere lagen en een zoete topping tot ijs met nootjes, chocolade en sprinkles. Wanneer je op snackjacht bent, ren je daarom meteen naar het ijsschap. Gelukkig zal de Leeuw wel altijd alles met een ander delen!

Tip: Red velvet ijs

Maagd: een goedgevulde salade

Een salade als snack? Voor de Maagd klinkt dat als muziek in de oren. Dit sterrenbeeld is gefocust op een gezond leven, en zal daardoor veel sneller voor een salade gaan als snack. Je wordt hier niet alleen gelukkig van, het is ook nog eens goed voor je lichaam. Win-win!

Tip: Pittige Thaise pastasalade

Weegschaal: chocolade-aardbeien

De Weegschaal is een romantisch persoon, en dit is ook terug te zien in het soort snack. Aardbeien die ondergedompeld zijn in chocolade zijn namelijk de beste snack voor de Weegschaal. En natuurlijk is dit nog romantischer wanneer je dit met iemand samen doet. Door de zoete aardbeien wordt je trek naar zoet eten bevredigd, en wordt je dorst naar iets verfrissends gelest.

Tip: Chocolade-aardbeienbrownies

Steenbok: een ontbijt

Het favoriete moment van de Steenbok is wanneer het ontbijt op tafel staat. De Steenbok zal daarom elke kans zien om nog een graantje mee te pakken van het ontbijt. Of je dit doet door in de middag een smoothiebowl te eten of midden in de nacht eieren te bakken: je wordt er sowieso blij van.

Tip: Ontbijt cinnamon buns met noten en karamelsaus

Waterman: een grote pizza

De Waterman wil graag alles delen én vrienden maken, waardoor een grote pizza de perfecte snack is. Een pizza verbindt mensen en stilt ook nog eens de trek. En hoe groter de pizza, hoe meer monden je kunt voeden.

Tip: Pita-pizza met kip en satésaus

Vissen: alle soorten snoep

Sterrenbeeld Vissen is een grote zoetekauw, en maak je daarom het meeste blij met snoep. En dan bij voorkeur veel snoep in verschillende smaken. De Vissen is niet kieskeurig, maar wel nostalgisch aangelegd. Met snoepgoed uit je kindertijd maak je jou het meeste blij.

Tip: Smeuïge blondies met Reece’s cups en chocolade

Lees ook: Cheers: deze wijn past het beste bij je sterrenbeeld

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Elite Daily | Beeld: Unsplash, Ivan Torres