Ingrediënten
  • 125 gram gebraden kipdijfilet
  • 3 eetlepels barbecuesaus
  • 3 handjes tortillachips
  • 60 gram geraspte 48+ kaas
  • 100 gram cheddar kaas
  • 35 gram lente-ui, gesneden
  • Guacamole (om te dippen)
  • Zure room (om te dippen)
10 oktober 2019
5 min.
2 pers.

Je maakt deze nacho’s gewoon in de magnetron

Soms wil je op de bank ploffen met een goed glas wijn en een lekkere snack. Een zak paprikachips doet het in zo’n geval goed, maar soms verdien je nét iets meer. Een bord nacho’s bijvoorbeeld. Met (veel) kaas en smakelijke kip. Gelukkig hoeft zoiets helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Wij geven je namelijk het recept om binnen 5 minuten een portie héle lekkere nacho’s te bereiden. Heerlijk!

Dat wordt genieten.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je de nacho’s met kip en barbecuesaus:

  • Mix de kip met de barbecuesaus.
  • Leg een bedje tortillachips op een bord. Verdeel de kip over de chips.
  • Verdeel de 2 kazen en lente-ui over het kipmengsel.
  • Verwarm ± 3 minuten in de magnetron. Doe dit tot de kaas volledig gesmolten is.
  • Serveer met guacamole en zure room.
  • Eet smakelijk!

Ook lekker: Gevulde appels met karamel uit de oven

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Tasty | Beeld: Pixabay

Ingrediënten
  • 125 gram gebraden kipdijfilet
  • 3 eetlepels barbecuesaus
  • 3 handjes tortillachips
  • 60 gram geraspte 48+ kaas
  • 100 gram cheddar kaas
  • 35 gram lente-ui, gesneden
  • Guacamole (om te dippen)
  • Zure room (om te dippen)