6. Gezonde havermoutpannenkoeken

Na al dat gesnoep is het wellicht fijn om ook iets ‘gezonds’ te eten tijdens de feestdagen. Dit recept voor gezonde havermoutpannenkoeken komt dus mooi op tijd. Het is voedzaam en ook nog eens heel lekker. Jummie!

pannenkoekjes

7. Croissantovenschotel

Croissants zijn an sich al lekker, maar met dit recept voor een croissantovenschotel gaan we een stapje verder. Dit gerecht is makkelijk om te maken, ontzettend lekker en bevat kaas –heel veel kaas. 

8. Wentelteefjes met cheesecake-vulling

Wentelteefjes met een twist, zo kunnen we dit recept voor wentelteefjes met cheesecake-vulling het beste omschrijven. De broodjes zijn lekker knapperig en zoet door de romige vulling. Een grote favoriet op de brunchtafel!

wentelteefjes-met-cheesecake-vulling

9. Britse Scones

Wij brunchen niet meer zonder deze Britse scones, en als je een hap hebt genomen wil je ook niet meer anders. Deze scones zijn heerlijk zacht van smaak en romig. Perfect voor de Queen en voor je kerstbrunch!

zachte scones

10. Clotted cream

Scones eet je uiteraard met clotted cream, maar dan wel eentje die je zelf hebt gemaakt. Dit recept voor clotted cream is makkelijk, lekker en snel klaar. Aan tafel!

Clotted-Cream

[Pagina 2/2]

En door naar het diner: 7x de lekkerste gevulde eieren voor de feestdagen

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron en beeld: Kookfans, Unsplash, Libby Penner