Christel

Ben jij ook zo dol op gevulde eieren?

Bij de feestdagen horen lekkere hapjes. Alleen een bakje chips op tafel zetten en wat borrelnootjes is een beetje summier. Daarom zetten we de tafel graag vol met heerlijke wraprolletjes, hamrolletjes en toastjes. De gevulde eieren mogen ook zeker niet ontbreken, daarom hebben we een overzichtje gemaakt van de lekkerste gevulde eieren-recepten.

Welke ga jij maken met kerst?

1. Gevulde eieren met gerookte zalm

gevulde eieren zalm

Gevulde eieren heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. Met kerst eten we graag gerookte zalm en gevulde eieren, maar heb je er al eens aan gedacht om de twee te combineren?

2. Pittige gevulde eieren

pittige gevulde eieren

Hoewel de klassieke gevulde eieren hartstikke lekker zijn, is het wel zo leuk om af en toe te experimenteren met het recept. Houd je van pittig eten? Maak deze pittige gevulde eieren dan eens.

3. Opa’s gevulde eieren met roomboter

gevulde eieren met roomboter

Vrijwel alle recepten van gevulde eieren die we delen worden gemaakt met een het ingrediënt: mayonaise. Hiermee maak je de eierdooiers heerlijk romig, waardoor het ei een heerlijk feesthapje wordt. Wist je dat gevulde eieren vroeger echter met roomboter werden gemaakt? Zeker het proberen waard.

4. Gevulde eieren met spek en jalapeño

Gevulde eieren kun je op zoveel verschillende manieren maken en het is ook nog eens heel makkelijk om in elkaar te flansen. Zin om ook gevulde eieren met een twist te maken? Maak dan eens deze variant met spek en jalapeño. Lekker zoutig en pittig! 

5. Gevulde eieren met pittige tonijn

Gek op tonijn en gevulde eieren? Combineer deze twee dan eens! Deze gevulde eieren met pittige tonijn zijn ontzettend lekker en niet te vergeten ook nog eens heel makkelijk om te maken.

6. Mexicaanse gevulde eieren

Ben je iemand die graag gevulde eieren maakt met een twist? Dan moet je deze Mexicaanse gevulde eieren echt eens proberen! Op deze manier heb jij gevulde eieren nog niet eerder geproefd. 

7. Gevulde eieren met pesto

Pesto is lekker door de pasta, op brood of door een salade. Deze veelzijdige spread is ook heel lekker te combineren met gevulde eieren! Helemaal met een beetje pijnboompitten zijn deze gevulde eieren overheerlijk. 

Lees ook: Gordon Ramsay deelt zijn beste kooktips voor de feestdagen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Beeld: Pexels, Kookfans, Pixabay, videostill