6. Recept: gebakken zalmfilet in honing-knoflookboter

Zalm is niet alleen overheerlijk, maar ook nog eens gezond. Een goede reden dus om wat vaker een stukje vis te eten. Serveer je stukje zalm met deze smaakvolle honing-knoflookboter en je hebt een sterrenmaaltijd.

gebakken-zalm-populairste-recept

7. Recept: koolhydraatarm ‘wolkenbrood’ met slechts drie ingrediënten

Minder koolhydraten eten zonder dat je je witte boterhammetje moet laten staan? Kan gewoon! Dit recept maakt gebruik van slechts drie ingrediënten om lekkere broodjes te bakken, die je vervolgens kunt beleggen als je reguliere boterham. Of gebruik het als basis voor een koolhydraatarme pizza.

wolkenbrood

8. Recept: zo maak je zelf Liefmans-ijs

Een ijsje dat verfrist én perfect is voor een zomerse barbecue. Zo omschrijven we dit recept voor Liefmans-ijs. Het is makkelijk om te maken en lest de dorst. Wat wil je nog meer?

liefmans-ijs-populairste-recept

9. Recept: aardappel-courgettegratin

In 2021 aten we ook heel gezond, waaronder met dit recept. Goed nieuws, want deze smakelijke aardappel-courgettegratin is ook nog eens hartstikke lekker. Door de courgettes is het rijk aan mineralen als kalium én het bevat vitamine B1, B2, B6, B11 en C.

aardappel-courgettegratin

10. Recept: makkelijke lasagne met 3 ingrediënten

Zelfgemaakte lasagne is en blijft het allerlekkerst. Helaas is het altijd behoorlijk wat werk om de Italiaanse lekkernij te maken. Maar niet met dit recept! Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Deze makkelijke lasagne maak je met slechts drie ingrediënten.

lasagne-populairste-recept

[Pagina 2/2]

Ook lekker: Witte chocolade fudge met stukjes Oreo (zonder oven)

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron en beeld: Kookfans, Pexels