Sanne
15 + 45 min. wachttijd min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 600 gram ravioli
  • 600 gram bolognesesaus
  • Geraspte cheddar kaas

Hiervoor hoef je geen uren in de keuken te staan

Zelfgemaakte lasagne is en blijft het allerlekkerst. Helaas is het altijd behoorlijk wat werk om de Italiaanse lekkernij te maken. Maar niet met dit recept! Want het hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Deze makkelijke lasagne maak je met slechts drie ingrediënten. 

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan dit artikel.

Zo maak je de lasagne:

  • Let op: voor dit recept gebruiken we 600 gram ravioli en 600 gram bolognesesaus. Dit kan variëren afhankelijk van de grootte van de ovenschaal.
  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Leg een laag ravioli op de bodem van een ovenschaal.
  • Bedek dit met een dun laagje bolognesesaus, gebruik de achterkant van een lepel om de saus gelijkmatig te verdelen.
  • Strooi een dun laagje geraspte cheddar kaas over de saus.
  • Leg er nog een laag ravioli op, gevolgd door een laag bolognesesaus.
  • Bedek het geheel met een royale laag geraspte kaas.
  • Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en zet in de oven. Bak 35 minuten in het midden van een voorverwarmde oven.
  • Verwijder de aluminiumfolie en bak nog 8-10 minuten, tot de kaas bovenop is gesmolten en een beetje bruin is.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Volgens het regenboogdieet zou je moeten eten in 7 kleuren

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Tasty | Beeld: Videostill Tasty