Smullen maar: 5x de lekkerste chocoladerecepten op KookFans

Want je kunt nooit genoeg chocolade eten!

Op KookFans delen we regelmatig een heerlijk recept waar chocolade overduidelijk de hoofdrol in speelt. Tijd dus om een paar klassiekers in de spotlight te zetten, want chocoladerecepten zijn er nooit genoeg. Lees gauw verder!  

1. Franse chocolademacarons met Nutella-vulling

Macarons komen in allerlei kleuren en smaken, maar deze chocoladevariant is bij uitstek onze favoriet. Je moet er even voor in de keuken staan, maar daarna zijn de macarons onweerstaanbaar!

Recept-nutella-macarons

2. Zoete dessertlasagne met chocolade, karamel en kokos

Deze dessertlasagne eten wij het liefst de hele dag door. Heerlijk zoet en met een frisse touch door de roomkaas. Niet geschikt wanneer je op dieet bent, maar daardoor is het een heerlijke guilty pleasure!

dessertlasagne

3. Fudgy banaan-chocolade muffins

Chocolade en banaan zijn altijd het winnende team. In dit recept voor fudgy muffins is de chocolade heerlijk smeuïg en zoet. Precies zoals we dat lekker vinden.

banaan chocolade muffin

 

4. Heerlijke cake met chocolade en pindakaas zonder bloem

Dit recept voor chocoladecake maak je zonder bloem, maar daar wordt de smaak zeker niet minder om. Lekker voor bij de koffie, thee of gewoon tussendoor. Genieten maar!

cake chocolade pindakaas

5. Kinder Bueno en Nutella cupcakes met chocolade ganache

Dit recept bevat Kinder Bueno, Nutella en ganache. Kortom, een smaakmaker waar je ons voor wakker kunt maken. We kunnen niet wachten om hier onze tanden in te zetten!

nutella kinder bueno

Lees ook: Dit zegt je favoriete chocoladesmaak over jouw persoonlijkheid

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beeld: Kookfans, videostills