Vivian
45 min.
6 pers.
Ingrediënten
  • 150 gram boter, gesmolten
  • 150 gram suiker
  • 5 eetlepels cacaopoeder
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 120 gram tarwebloem
  • 3 eieren
  • Daim-chocolaatjes
  • Snufje zout

Geloof ons: dit is smullen!

De airfryer is niet alleen goed voor patatjes, kipcorns en bitterballen. Nee, je kunt van alles maken in dit handige keukenapparaat. Ook heerlijke zoetigheden als geglazuurde donuts en chocolate chip havermoutkoekjes maak je in een handomdraai in de airfryer. Deze fantastische Daimtaart is daar geen uitzondering op. Wij leggen je uit hoe je van je favoriete chocolaatje deze smaakvolle taart maakt. 

Gebruikers van de mobiele versie van onze website vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je het:

  • Doe de gesmolten boter, suiker, cacaopoeder, vanillesuiker, tarwebloem, eieren en zout in een middelgrote kom. Voeg eventueel gebroken stukjes Daim toe. Meng met een handmixer op middelhoge tot hoge snelheid glad.
  • Giet het beslag in een bakvorm die in de airfryer past. Verdeel het beslag gelijkmatig en strijk glad.
  • Bak in de airfryer op 170 ºC, zo’n 30 minuten.
  • Versier de taart met gebroken stukjes Daim.
  • Geniet van deze heerlijke Daimtaart!

Lees ook: Recept: mozzarellasticks uit de Airfryer

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Airfryertotaal | Beeld: Videostill Airfryertotaal