Vivian

Probeer de bekende wrap-hack van TikTok nu ook eens met pannenkoeken

Hoewel je soms door een flinke horde dansende tieners heen moet op TikTok, staat de app ook vol met heerlijke recepten en eet-ideetjes. Zo kwam een TikTokker na de welbekende wrap-hack met het idee om hetzelfde te doen bij… pannenkoeken! En wij zijn helemaal fan.

Wrap-hack

We kennen inmiddels allemaal de bekende TikTok-hack met wraps, waarbij je een wrap verdeelt in vier stukken en elk stuk met iets anders belegt. Zo begin je bijvoorbeeld met sla, gevolgd door guacamole, gekruid gehakt en tot slot een goede hoeveelheid geraspte kaas. Vouw de stukken op elkaar, doe de wrap even in het tostiapparaat en je hebt een heerlijke quesadilla. Maar waarom zou dat eigenlijk niet kunnen bij pannenkoeken, vroeg TikTokker Rasha Akar zich af. En zo ontstond deze geweldige pannenkoeken-hack.

Pannenkoeken-hack

Voor de pannenkoeken geldt hetzelfde als voor de wrap: verdeel ‘m in vier stukken, waarbij je één snee maakt van de onderkant tot het midden van de pannenkoek. Hoe je je pannenkoek vervolgens wil beleggen, is helemaal aan jou.

Inspiratie

Wil je bijvoorbeeld een zoete pancake? Smeer het eerste stuk dan in met Nutella, gevolgd door aardbeien op het tweede stuk, nog meer Nutella op het derde stuk en banaan op het laatste stuk. Vouw de stukken op elkaar en maak je pannenkoek af met poedersuiker of slagroom. Natuurlijk kun je ook kiezen voor pindakaas, bosbessen, frambozen, stroop of ahornsiroop en noem het maar op. Liever een hartige pannenkoek? Denk dan aan bijvoorbeeld bacon, spekjes, kaas, zalm, zure room of spinazie.

@simplyrasha

Thought I’d try the wrap hack with a pancake! #wrapchallenge #pancake #foodtiktok #pancakesandwich

? Baby Work It – Your Favourite Garçon

Lees ook: Lifehack: Tiktokker deelt hoe je quesadilla’s in de broodrooster maakt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: TikTok | Beeld: Videostill TikTok