Licor 43 verrijkt je baksels en gerechten

Heb jij al eens gekookt met Licor 43? Als het antwoord op die vraag ‘nee’ is, dan is het hoogtijd dat je dat eens gaat proberen. Je kunt je gerechten naar een hoger niveau tillen door een scheutje toe te voegen. Probeer vandaag nog een van deze heerlijke creaties!

Wij krijgen er geen genoeg van.

Stoofpeertjes met Licor 43

stoofpeertjes Licor 43

Als je denkt dat je de lekkerste stoofpeertjes al geproefd hebt, dan heb je het mis. Je hebt ze vast nog nooit gemaakt met Licor 43 en dit geeft een geheel nieuwe smaakbeleving aan die toch al heerlijke peertjes. Met dit recept verras je iedereen aan tafel!

Tiramisu met Licor 43

Tiramisu

Tiramisu maak je meestal met koffielikeur. Dit recept is anders. Dit keer gooi je er een scheut Licor 43 doorheen en de smaak is fantastisch! Een heerlijk toetje om te serveren op een feestje of voor een avondje op de bank.

Chocolade-koffie cupcakes met Licor 43

koffie-chocolade cupcakes licor 43

Koffie, chocolade én Licor 43: dat klinkt al hemels als je het zegt. Wacht maar tot je dit heerlijke recept geproefd hebt. Je zult verstelt staan.

Chocoladekruidnoten met Licor 43

chocoladekruidnoten

Chocolade kruidnoten zijn alom geliefd. De kruidnoten met een laagje pure, witte of melk chocolade vliegen over de toonbank, maar dit keer maken wij het wat extremer. In plaats van een laagje chocolade, maken we nu een laagje met Licor 43. Als dit eenmaal in de winkel komt, dan is de voorraad écht niet aan te slepen. Tot het zover is, maak je ze gelukkig heel makkelijk zelf.

Wentelteefjes van suikerbrood met Licor 43

wentelteefjes van suikerbrood

Wentelteefjes zijn altijd al een succes in het weekend. Deze heerlijke broodjes zijn een ware traktatie. Normaal maak je ze niet met Licor 43 en waarom is dat eigenlijk? Als je dit geproefd hebt, snap je niet dat je de wentelteefjes ooit anders gemaakt hebt.

Chocolade brownies met Licor 43

brownies

Zoals je bij de bovenstaande recepten al gezien hebt is chocolade met Licor 43 een match made in heaven. We tillen die combinatie nu naar een hoger niveau, door er chocolade brownies van te maken!

Oreo-cheesecake-brownie met Licor 43 en Nutella

Wat kun je allemaal in een taart stoppen?! Deze taart bevat werkelijk álles. Licor 43, chocolade, Oreo én cheesecake. Zo lekker als dit klinkt, is het ook. Aarzel niet en pak je bakspullen uit de kast!

Lees ook: 7x de lekkerste snacks met maar 4 ingrediënten

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Kookfans | Beeld: fotomontage