Christel

Welk gerecht ga jij binnenkort maken?

Wij zijn maar wat gelukkig dat de Airfryer in ons leven is gekomen. Tegenwoordig bakken we taarten niet alleen in de oven, maar ook in onze geliefde Airfryer. Je kunt er zoveel meer in bereiden dan alleen kroketten en patat. Daarom hebben we de 15 leukste -en lekkerste- gerechten voor je op een rijtje gezet.

1. Gamba’s met Parmezaanse kaas en knoflook uit de Airfryer

Gamba's

Je hoeft helemaal geen chef-kok te zijn om heerlijke gamba’s klaar te maken. Ze in de koekenpan doen met een beetje olie en knoflook doet al wonderen. Wil je je garnalen naar een hoger niveau tillen? Bereid ze dan in de luchtfriteuse en maak een heerlijke coating met Parmezaanse kaas.

2. Knapperige kippenvleugels

Airfryer Kippenvleugels

Deze heerlijke BBQ kippenvleugels zijn makkelijk om te maken en overheerlijk. In 4 stappen en met maar 3 ingrediënten zet jij een heerlijke snack op tafel.

3. In 10 minuten homemade pizza uit de Airfryer

pizza

Wachten tot de pizzakoerier er is óf zelf naar de winkel gaan voor een pizza en daarna nog eens 20 minuten wachten terwijl dat ding in de oven gaart. Het kan allebei, maar het duurt wel erg lá-hang. Tegen die tijd is je pizzahonger niet meer te temmen. Wil je niets liever dan je tanden zo snel mogelijk in een lekkere punt pizza zetten? Maak ‘m dan zelf! Binnen 10 minuten kun je genieten van een homemade pizza! 

4. Loempiataart uit de Airfryer

Met behulp van de airfryer kun je zelfs een overheerlijke loempiataart maken. Met zes ingrediënten kom je al een heel eind én deze taart is binnen een halfuurtje klaar!

5. Boterkoek uit de Airfryer

Gezond is het niet echt, maar lekker dat het is. Boterkoek eten we niet zo vaak, maar als we het doen kunnen we ons er misselijk in eten. Je kunt boterkoek uiteraard in de oven maken, maar deze heerlijke koek kun je ook prima in de Airfryer bereiden!

Lees nog meer recepten op de volgende pagina!

Pagina 1/3