23 november 2021

De perfecte winter getaway met de nodige Baileys? Yes please!

Baileys is voor veel mensen een favoriet. Helemaal nu de temperaturen flink dalen, is het drankje vaste prik bij menig borrel. Ook zijn we gek op gerechten met Baileys – van chocoladeletters en cheesecake, tot fudge en pepernoot-rotsjes. En nu heeft Baileys een bijzonder fijne winactie voor een volledig verzorgd retreat in Amsterdam.

Baileys Holiday Retreat

December nadert, en dat betekent: er komen volop sociale verplichtingen aan. Hartstikke leuk, hartstikke gezellig, maar vergeet je niet aan jezelf te denken? Hiervoor kun je de komende maand terecht in het hotel Morgan & Mees in Amsterdam. Daar vind je namelijk de Baileys Holiday Re-Treat. Een luxe suite wordt volledig omgetoverd tot knusse Baileys-kamer, inclusief een flinke portie pampering. De Baileys-retreat is perfect om even helemaal aan de decembergekte te ontsnappen en zit bomvol verwennerijen en heerlijkheden.

De planning

Wanneer je na een dag kerstinkopen doen samen met je +1 neerstrijkt in het hotel, is het tijd voor een Baileys met warme chocolademelk. Vervolgens kun je genieten van een luxe hotelkamer met ‘treat bar‘ vol lekkers. Daarop volgt een heerlijke massage, en een lekkere Baileys-cocktail als afsluiting. Vervolgens ga je nog dineren (uiteraard helemaal in Baileys-stijl) en voilà: je bent helemaal klaar voor de drukte van de feestdagen. Bovendien loopt er een winactie: zo kun je een heerlijke en compleet verzorgde nacht winnen bij deze Baileys Holiday Re-Treat als je je gegevens hier of hier achterlaat.

Overnachting

Die luxe overnachtingen vinden plaats tussen 14 en 19 december. Je waant je dan een nacht lang in de Baileys-hemel in Hotel Morgan & Mees vlakbij de Amsterdamse binnenstad. Van drankjes tot massage en van luxe hotel tot dineren in stijl: zo willen we allemaal wel onze decemberdagen doorbrengen!

Lees ook: Jummie: hier haal je chocoladeletters met Licor 43 of Baileys-smaak

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Baileys | Beeld: Baileys