01 juli 2021
Sabine

Rauw eten

Om haar ranke figuur te behouden, schijnt Kate Middleton graag rauw te eten. Ze eet veel groente en fruit en andere voedingsmiddelen die niet gekookt of gebakken zijn. Favorieten van de Duchess zijn ceviche, gojibessen, watermeloen en taboeleh. Toen Kate en William een bezoek brachten aan India hadden ze doorgegeven aan de chef van het hotel dat ze graag vegetarisch wilden eten. Dit doen ze niet altijd, want Kate heeft een dieet gevolgd waarbij ze juist wél veel vis en vlees at. Maar als ze niet aan het diëten is, geeft Kate wel de voorkeur aan groente en fruit. 

Dieet

Veel mensen willen er fantastisch uitzien op hun eigen trouwdag en Kate Middleton was daar geen uitzondering op. Naar verluidt volgde ze het Dukan-dieet vlak voor haar trouwdag. Bij dit dieet eet je in de eerste perioden helemaal géén koolhydraten. Dit houdt in dat je alleen vlees, vis, ei en vetvrije zuivel eet. Erg pittig, maar wel effectief. Echter moet je het niet te lang doen.

Lievelingseten

Kate is best een avontuurlijke eter, dus op vakantie durft ze weleens te gaan voor een uniek gerecht. Daarnaast is ze ook gek op pittig eten. Ze eet met liefde een curry, alleen blijkt haar man de liefde voor pittig eten niet met haar te delen. Hij houdt helemaal niet van pittig eten. Zo maakte chef Vikram Vij een heerlijk gerecht voor de twee tijdens het Taste of British Columbia Food Festival, gebaseerd op het eten dat ze op hun bruiloft serveerden. Hij maakte een gerecht met lam en curry. Hij maakte het expres niet te pittig voor William, maar van Kate had het wel wat pittiger gemogen.

Niet eten

Kate durft op culinair gebied veel aan, maar niet alles mag ze zomaar naar binnen lepelen. De koninklijke familie mag bijvoorbeeld geen schaal- of schelpdieren eten, omdat de kans op voedselvergiftiging wat groter is bij deze voedingsmiddelen.

pagina 2/2

Lees ook: Koolhydraatarm dieet en toch naar de afhaalchinees? Met deze tips kan het!

Fan van dit recept? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Elle Eten, The List | Beeld: Videostill YouTube