Dit is wat Kate Middleton op een dag eet

Kate Middleton

Wat een discipline

Kate Middleton ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Natuurlijk heeft ze de beste visagisten en stylisten aan haar zijde staan, maar de hertogin van Cambridge draagt zelf ook een steentje bij aan haar voorkomen. Zo let de 36-jarige goed op wat ze eet.

Kate is ook weleens op dieet geweest.

Rauw eten

Om haar ranke figuur te behouden, schijnt Kate graag rauw te eten. Ze eet veel groente en fruit en andere voedingsmiddelen die niet gekookt of gebakken zijn. Favorieten van de Duchess zijn ceviche, gojibessen, watermeloen, amandelmelk en taboeleh.

Dieet

Veel mensen willen er fantastisch uitzien op hun eigen trouwdag en Kate Middleton was daar geen uitzondering op. Naar verluidt volgde ze het Dukan-dieet vlak voor haar trouwdag. Bij dit dieet eet je in de eerste perioden helemaal géén koolhydraten. Dit houdt in dat je alleen vlees, vis, ei en vetvrije zuivel eet. Erg pittig, maar wel effectief. Echter moet je het niet te lang doen.

Lievelingseten

Kate is best een avontuurlijke eter, dus op vakantie durft ze weleens te gaan voor een uniek gerecht. Daarnaast is ze ook gek op pittig eten. Ze eet met liefde een curry, alleen blijkt haar man de liefde voor pittig eten niet met haar te delen. Hij houdt helemaal niet van pittig eten.

Niet eten

Kate durft op culinair gebied veel aan, maar niet alles mag ze zomaar naar binnen lepelen. De koninklijke familie mag bijvoorbeeld geen schaal- of schelpdieren eten, omdat de kans op voedselvergiftiging wat groter is bij deze voedingsmiddelen.

Lees ook: Koolhydraatarm dieet en toch naar de afhaalchinees? Met deze tips kan het!

Fan van dit recept? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Elle Eten | Beeld: Videostill YouTube