01 juli 2021
Sabine

En, lijken jouw eetgewoonten op die van de hertogin?

Kate Middleton ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Natuurlijk heeft ze de beste visagisten en stylisten aan haar zijde staan, maar de hertogin van Cambridge draagt zelf ook een steentje bij aan haar voorkomen. Zo let de 39-jarige goed op wat ze eet. Wist je dat ze zelfs zelf haar boodschappen doet?

Kate is ook weleens op dieet geweest.

De boodschappen van Kate Middleton

De meeste mensen krijgen geen applaus als hun wekelijkse boodschappen hebben gedaan, maar dat de Hertogin van Cambridge zelf boodschappen doet vinden wij toch best een leuk feitje. Ja, wel met bodyguards en politie aan haar zijde, maar toch! Zo zie je maar dat ze ook maar een mens is. Wat er in haar boodschappenmandje zat? Wij vertellen het je.

Wijntje

Natuurlijk past ze goed op wat ze eet en drinkt. Maar ook Kate lust nu en dan een wijntje. Zo vertelde ze na haar eerste zwangerschap tijdens een wijnproeverij in Nieuw-Zeeland dat ze “er van genoot weer wijn te drinken na haar zwangerschap van George”. Ook heeft Kate veel verstand van wijn en hoe het gemaakt wordt. Natuurlijk zie je haar nooit dronken worden, maar ze kan erg genieten van een goed glas wijn.

Koffie

Ook op dit punt kunnen wij ons wel met Kate vergelijken, ze houdt namelijk wel van een bakje koffie. Zo werd ze gespot in een Starbucks terwijl ze zwanger was. Ze bestelde een decaf latte (cafeïne is natuurlijk niet goed voor het ongeboren kind) en een koekje. Ze betaalde met een Starbuckskaart. Dit is vast geen dagelijkse gewoonte van Kate, maar tijdens haar zwangerschap trakteerde ze zichzelf dus gewoon zoals ieder ander. En ze kon dus niet zonder een lekker bakkie troost. Groot gelijk!

Wil je weten wat Kate eet en wat voor dieet ze volgt? Lees dan verder op de volgende pagina.

pagina 1/2