Astrologie: dit moet jij vanavond eten volgens je sterrenbeeld!

14 april 2022

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Jij bent altijd heel gastvrij en je houdt ervan dat je gasten zich welkom voelen. Jij bent van de makkelijke gerechten, zonder al te veel poespas. Je wil je graag snel weer bij je gasten begeven en daarom is deze snelle vis-ovenschotel echt wat voor jou!

Maagd (23 augustus tot 22 september)

Jij bent een echte perfectionist. Je houdt van de details en daarom maak je graag taarten en heerlijke soorten brood. Je bent een echte winnaar als het gaat om toetjes, maar je moet ook nog wat verzinnen voor het avondeten. Daarom past deze hartige courgette-taart echt bij jou!

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Je houdt van schoonheid en balans en je houdt ervan om goed voor de dag te komen. Een gezonde levensstijl is echt wat jij ambieert en daarom word je erg gelukkig van een bord vol met heerlijke groenten. Probeer deze frisse sperziebonensalade met balsamicodressing!

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Jij bent ongetwijfeld de meest sexy kok die er is. Je hebt een vorm van mysterie om je heen hangen en je houdt van diepe smaken met lekker wat kruiden. Sterke kaas of een rijke bouillon? Jouw keuken explodeert van alle bijzonder smaken. Jij bent een extremist in de beste zin van het woord. Omarm het en geniet van deze Oosterse Bombay aardappeltjes!

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Jij bent geweldig om mee te koken, omdat jij totaal niet van routine houdt. Geen weekmenu’s of plannen voor jou. Jij kookt waar je op dat moment zin in hebt. Je vindt je passie voor reizen ook zeker terug in je eten, omdat de smaken je doen herinneren aan alle avonturen die je hebt meegemaakt. Je bent snel en intens en daarom kiezen we voor jou deze Indonesische Tempeh Kering.

Steenbok (12 december tot 19 januari)

Bij jou mag alles simpel en makkelijk. En juist dat simpele vind jij kunst! Jij houdt ervan om dingen zo simpel mogelijk te maken en dat is best een uitdaging. Geen bijzondere ingrediënten of spektakels op het bord alleen de rijke en pure smaken, zoals ze bedoeld zijn. Kies dus vandaag voor deze romige champignonsoep!

Pagina 2/2

Lees ook: Drukke ochtend? 6 snelle ontbijtjes van Kookfans

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Foodandwine | Beeld: Pexels