14 april 2022
Naomi

Zo beslis je heel makkelijk wat je moet eten

Beslissen wat je moet eten is soms best lastig. Vandaag maken we het je een stuk makkelijker met deze voedselhoroscoop. Zo weet je wat – op basis van jouw karakter – het beste bij je past!

Wat staat er vandaag bij jou op tafel?

Waterman (20 januari tot 18 februari)

Jij bent altijd in staat om van een vervelende situatie een leuke situatie te maken. Je hebt een liefdevol en vrijgevig karakter en je enthousiasme is aanstekelijk. Je kookt dan ook het liefst grote hoeveelheden, zodat er lekker veel mensen van kunnen smullen. Vandaag staat voor jou deze romige pasta met asperges, citroen, witte wijn en kaas op het menu.

Vissen (19 februari tot 20 maart)

Jij bent geboren in de koudste periode van het jaar en je houdt daarom van eten waar je lekker warm van wordt. Je bent intuïtief en lief, grappig en slim, maar laten we wel zijn: je kan best een beetje moeilijk zijn met eten. Je bent niet de makkelijkste persoon om voor te koken en om jouw tevreden te maken hebben we vandaag voor jou deze zelfgemaakte vissticks. Dit lust jij ook!

Ram (21 maart tot 19 april)

Jij ziet de wereld heel zwart-wit en dat betekent dat je een sterke eigen wil hebt. Dat is met eten niet anders. Je weet wat je wil eten. Uitgesproken smaken en vooral veel is waar jij van houdt. Probeer vanavond eens deze pittige sperziebonen-ovenschotel. Lekker pittig, net als jij!

Stier (20 april tot 20 mei)

Jij bent een hopeloze romanticus. Je houdt van schoonheid en luxe, maar in de keuken hoeft dat niet alleen maar kaviaar en dure vleesgerechten te betekenen. Daar is je portemonnee ongetwijfeld heel blij mee. Je houdt echter wel van gerechten die net over-the-top zijn en vol zitten met ingrediënten waar je heerlijk van kan smullen. Deze nacho-ovenschotel overtreft zelfs jouw stoutste dromen!

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Jij bent gevat, charmant en wispelturig. Als mensen denken dat ze je uitgevogeld hebben, kom jij weer op een hele bijzondere manier uit de hoek. Als kok is dit juist geweldig. Je omarmt je tegenstrijdigheden en daar past deze appel-kaneeltosti heel goed bij. Zoet en hartig in één.

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Laat niemand je kattig noemen! Ja, je kan soms wat fel uit de hoek komen en je bent zo af en toe wat prikkelbaar, maar diep van binnen ben je een enorm zacht ei. Je hebt een groot hart en houdt ervan om te zorgen voor anderen. De tijd in de keuken, terwijl je een lekkere maaltijd voor je gezin maakt, koester je. Deze rode kool-stamppot met gebakken appeltjes is echt een aanrader voor jou!

Pagina 1/2