Voor op de paastafel: volkoren regenboogsandwich met hummus

Ingrediënten
  • 8 sneetjes volkorenbrood
  • 1 wortel, geschild en julienne gesneden
  • 1 gele paprika, in dunne reepjes
  • Halve komkommer, in halve plakjes
  • 125 gram radijs, in plakjes
  • 100 gram hummus
  • 60 gram Becel Zonder Palmolie
  • 50 gram krulsla, grof gesneden
  • 40 gram biet, julienne gesneden
Jaimy Boer
5 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 8 sneetjes volkorenbrood
  • 1 wortel, geschild en julienne gesneden
  • 1 gele paprika, in dunne reepjes
  • Halve komkommer, in halve plakjes
  • 125 gram radijs, in plakjes
  • 100 gram hummus
  • 60 gram Becel Zonder Palmolie
  • 50 gram krulsla, grof gesneden
  • 40 gram biet, julienne gesneden

Wat een kleurrijk plaatje!

Met Pasen fleuren we de brunchtafel op met kleurrijke broodjes. Deze plantaardige regenboogsandwich zit vol vrolijke groenten waarmee je de zomer gegarandeerd in huis haalt. Zelf proeven? Lees dan verder hoe je ‘m maakt!

Vegan en plantaardig

De regenboogsandwich met hummus is vegan en plantaardig. Zo kun je dus zorgeloos genieten van je broodje. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om er zelf een draai aan te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van andere groenten of een andere smaak hummus? Easy, peasy. Je hoeft alleen de tafel nog mooi te dekken!

Zo maak je de regenboogsandwich met hummus:

  • Besmeer de helft van de sneetjes brood met Becel Zonder Palmolie.
  • Verdeel hierover de krulsla, gevolgd door de gele paprika, wortel julienne, radijs, biet julienne en komkommer.
  • Besmeer de rest van de sneetjes brood met hummus en leg ze met de besmeerde kant naar beneden op de broodjes.
  • Snijd de sandwiches door de helft en serveer meteen.
  • Genieten maar!

Lees ook: Deze ingrediënten heb je nodig om vegan te bakken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron & beeld: Becel