Hanna Mellema

Wist jij dat dit kon?

Stiekem zijn wij natuurlijk enorm fan van de McDonald’s. Waar wij ook fan van zijn? Loaded fries! Sinds een aantal jaren zijn die heerlijke frietjes een vast onderdeel op de gemiddelde menukaart, maar helaas heeft de McDonald’s zich daar nog niet aan gewaagd. Toch is er nu goed nieuws: Tiktok leert ons namelijk hoe je heel gemakkelijk zélf loaded fries bij de McDonald’s maakt!

Zo kom je aan McDonald’s loaded fries

Eigenlijk is het concept heel logisch. Want waar bestaan loaded fries uit? Juist: voornamelijk uit frietjes, saus, vlees en kaas. En dat zijn natuurlijk precíes de dingen die bij de McDonald’s op het menu staan! Het enige wat je nog hoeft te doen, is de verschillende onderdelen te combineren.

Dit is wat je moet bestellen: een grote portie friet, chicken tenders of kipnuggets, een cheeseburger, fritessaus en een dipsaus naar keuze (bijvoorbeeld BBQ of kerrie). Ohja, en je hebt ook een extra bakje nodig om alles in te mengen.

@isabel_dijkstra Mcdonald loaded fries ???? #mcdonalds #mcdonaldshacks #mcdonaldloadedfries #fyp? #voorjou #vjp #voorjoupagina #fyp??viral #foryoupage #loadedfries ? origineel geluid – ISABEL ???

Zoals je in de video kunt zien, is het echt mega simpel. Gooi de frietjes in je bakje, en doe daar de kip in kleine stukjes overheen. Haal daarna de burger mét de kaas van het broodje, en scheur deze ook in stukjes boven de bak. Even goed husselen, en dan kan de saus erbij. Ook die schud je er nog goed door heen, en that’s it: je loaded fries zijn klaar!

Recepten

Heb je enorme cravings naar McDonald’s, maar geen zin om er helemaal langs te gaan? Geen zorgen! Op Kookfans vind je ook een heleboel recepten waarmee je je eigen keuken omtovert tot een McDonald’s restaurant. Wat dacht je van een recept voor de McChicken of de iconische McNuggets? En ook de sausjes zijn heel makkelijk na te maken, met onze instructies voor zoetzure saus en de klassieke McDonald’s fritessaus. Bovendien is geen maaltijd is natuurlijk compleet zonder toetje! Maar ook daar hebben we aan gedacht, met dit recept voor de mini apple piesI’m lovin’ it!

Lees ook: Oei: McDonald’s verkocht normale McKroketten als vega-variant

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Tiktok @isabel_dijkstra | Beeld: Adobe Stock