Jaimy Boer

Samen smullen!

De liefde gaat door de maag, en daarom spenderen we graag wat uurtjes in de keuken om onze geliefden te verrassen. Wil jij ook wat lekkers maken, dan zit je met deze vijf recepten zeker goed!

1. Een knapperig croissantje uit de oven

Niets is romantischer dan ontbijt op bed, en dan natuurlijk wel met zelfgemaakte croissantjes. Met dit recept maak je zelf knapperige croissantjes alsof ze bij de bakker vandaan komen. Heerlijk met jam!

knapperig-croissantje

2. Aardbeien-crêpetaart in de vorm van een roos

Met dit recept voor een aardbeien-crêpetaart weet je zeker dat je je lief gaat verrassen. Fijne bijkomstigheid: hij is eenvoudig om te maken en heeft een vulling van roomkaas en aardbeien. Jum!

aardbeien-crêpetaart

3. Wafels met kaneelsuiker en chocodip

Niets werkt zo goed samen als de smaak van een wafel, kaneel en chocolade. Met dit recept voor wafels met kaneelsuiker en chocodip weet je dus zeker dat je gaat scoren. Om je vingers bij af te likken!

wafels kaneelsuiker

4. Frambozen-rozen brownie met chocolade-ijs

Wist je dat rozen ook een goed ingrediënt zijn om mee te bakken? Dat bewijst dit recept voor frambozen-rozen brownie met chocolade ijs. Lekker zoet en ruikt heerlijk. Dit romantische variant van de brownie is dus zeker een succes!

frambozen brownies

5. Spaghetti met citroengarnalen, knoflook en peper

Op Kookfans.nl vind je een hoop recepten voor pasta, maar dit recept voor spaghetti met citroengarnalen, knoflook en peper is een grote favoriet. Romantisch pasta slurpen, net als Lady & The Vagebond! Enne, de knoflookgeur moet je maar even voor lief nemen… 😉

spaghetti citroengarnalen

Lees ook: Smullen maar: 6 recepten voor de paasbrunch

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Kookfans (archief) | Beeld: iStock