04 maart 2019
20 min.
2 pers.

Een heerlijk maaltje met Boursin

Weet je nog niet wat je vanavond gaat eten? Probeer eens dan deze tagliatelle met Boursin, garnalen en spinazie. Strooi er nog wat geraspte kaas over en je hebt een maaltje om werkelijk van te smullen. Je kunt zelf kiezen of je verse spinazie of spinazie uit de diepvries neemt. Die uit de diepvries is al fijn gesneden, dat is handig! Houd je wel van een beetje bite, dan kun je verse spinazie nemen.

Wanneer ga jij dit gerechtje maken?

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je het:

  • Kook de pasta gaar zoals op de verpakking staat beschreven.
  • Doe olie of boter in een pan en bak de garnalen gaar. Snipper ondertussen de ui en voeg deze zodra de garnalen bijna gaar zijn toe.
  • Doe zodra de garnalen gaar zijn de spinazie erbij en laat deze slinken, of in het geval van diepvriesspinazie, smelten.
  • Voeg de Boursin toe en breng het geheel op smaak met zout, peper en chilivlokken.
  • Als alle spinazie klaar is kun je de tagliatelle bij de saus doen en alles mengen.
  • Dien de pasta op en strooi er wat geraspte kaas over.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Recept: zalmfilet in een romige spinazie-champignonsaus

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Kitchennas | Beeld: Videostill

Ingrediënten
  • 150 gram tagliatelle
  • 450 gram garnalen
  • 1 rode ui
  • 150 gram Boursin
  • 300 gram spinazie
  • Zout en peper, naar smaak
  • Chilivlokken, naar smaak
  • Geraspte kaas, naar smaak