Recept: deze zoete cheesecake nachos staan binnen 15 minuten op tafel

Ingrediënten
  • 250 gram roomkaas, zacht
  • 120 milliliter slagroom
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 43 gram poedersuiker
  • 1 pak biscuitjes, in stukjes gebroken
  • 300 gram aardbeien, gesneden
  • 75 gram geraspte kokos, geroosterd
  • Chocoladesaus (om te besprenkelen)
Jaimy Boer
15 min.
6 pers.
Ingrediënten
  • 250 gram roomkaas, zacht
  • 120 milliliter slagroom
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 43 gram poedersuiker
  • 1 pak biscuitjes, in stukjes gebroken
  • 300 gram aardbeien, gesneden
  • 75 gram geraspte kokos, geroosterd
  • Chocoladesaus (om te besprenkelen)

Wat een goed idee!

Wij zijn dol op zoete gerechten, vooral als ze lekker snel klaar zijn. Daarom worden we hartstikke blij van deze zoete cheesecake nachos. Binnen 15 minuten is het smullen geblazen. Aan de slag!

Gebruikers van de mobiele versie van de site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je de zoete cheesecake nachos:

  • Pak een grote kom en leg de ingrediënten klaar.
  • Klop met een handmixer de roomkaas luchtig.
  • Voeg langzaam de slagroom, vanille en poedersuiker toe en klop dit mee tot het romig is.
  • Doe de biscuitjes in een hersluitbare zak en breek ze kapot met een deegroller. Het is de bedoeling dat ze niet te grof gebroken zijn.
  • Leg de biscuitjes daarna op een diep bord en bedek ze met klodders van het roomkaasmengsel.
  • Maak het af met aardbeien en de geroosterde kokos.
  • Besprenkel vervolgens de nachos met de chocoladesaus.
  • Genieten maar!

Variatie

Geen fan van biscuitjes of wil je de nachos nog zoeter maken? Maak de nachos dan met gebroken Oreos of verschillende soorten koekjes. Zelf zijn we dol op het combineren van Oreos met cheesecake en aardbeiensaus. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Maar je kunt er ook andere ingrediënten aan toevoegen, zoals geraspte chocolade of ijs!

Ook lekker: Voor de echte zoetekauw: chocoladepudding met M&M’s

Wil je dit recept bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: Videostill Delish