13 september is de ‘Internationale Dag van de Chocolade’

Chocolade, kunnen we er ooit genoeg van krijgen? Waarschijnlijk niet. Gelukkig is het vandaag een bijzondere dag en kunnen we genieten van de lekkerste recepten met chocolade! Welke van deze tien recepten is jouw favoriet?

10. Chocolade-marshmallowtosti

chocolade-marshmallowtosti

De tosti is een veelzijdig gerecht waar we nooit genoeg van kunnen krijgen. Afhankelijk van hoe je het maakt is-ie ook nog eens heel erg geschikt als ontbijt, lunch, diner of als lekkere snack. Een chocolade-marshmallowtosti leent zich perfect als zoete traktatie mét extra veel chocolade natuurlijk! Pak het brood maar meteen uit de kast.

9. Chocoladebrownies met Oreo’s

chocoladebrownies

Van brownies krijgen we nooit genoeg. Maar brownies gevuld met Oreo? Dat is toch wel het toppunt van zaligheid! Deze brownies zijn overladen met chocolade en mogen daarom echt niet aan dit rijtje ontbreken. Ze zijn ook nog eens supermakkelijk om te maken. Duik direct de keuken maar in!

8. Chocolademousse met geheim ingrediënt

ingrediënt chocolademousse

Dit gaat je klassieke chocolademousse naar een hoger niveau tillen. Een bijzonder ingrediënt dat je niet direct zou verwachten bij een mousse maakt ‘m fantastisch. Wat dit geheime ingrediënt is? Bekijk dan snel het recept!

7. Chocoladepudding met Baileys®

Baileys chocoladepudding

Vier vandaag dat het ‘Internationale Dag van de Chocolade’ is en doe dat met deze heerlijke Baileys® chocoladepudding. Let wel op: de alcohol blijft aanwezig, dus hij is niet geschikt voor kinderen! En voor jou geldt: geniet, maar wel met mate. Eet smakelijk!

6. Chocoladekoekjes met speciale vulling

chocoladekoekjes

Koekjes en chocolade; daar worden we altijd blij van, helemaal wanneer het een combinatie is van de twee. Ben jij net zo’n zoetekauw als wij en is chocolade bij jou niet veilig? Deze chocoladekoekjes zijn dan echt wat voor jou! Wat voor vulling erin zit? Rolo!

Benieuwd naar de top 5 van lekkerste recepten met chocolade? Kijk dan snel verder op de volgende pagina!

Pagina 1/2