5x knoflookbrood met een twist op Kookfans.nl

Redactie Kookfans

Welke is jouw favoriet?

Wij zijn dol op knoflookbrood en kunnen het niet vaak genoeg eten. Bij de soep, pasta of als lunch. Uiteraard maken we het brood helemaal zelf en gaan we los met de verschillende combinaties. Daarom zetten we onze 5 favoriete recepten voor knoflookbrood met een twist op Kookfans.nl op een rijtje! 

1. Knapperig knoflookbrood uit de airfryer

De airfryer is niet alleen goed om friet en snacks in te bakken, ook voor knapperig knoflookbrood kun je hem gebruiken. Binnen een paar stappen zet jij een heerlijke ‘zelfgemaakt’ knoflookbrood op tafel.

knoflookbrood

2. Knoflookbrood met royale kaaslaag

Kaas kan je nooit genoeg hebben, zeker niet op een knoflookbrood. Voor dit recept zijn we daarom lekker royaal geweest met de kaas. Je vindt er vooral een hoop geraspte mozzarella. Dat wordt smullen!

3.  Knoflookbrood met roomboter

Het geheim van een krachtige smaak? Roomboter gebruiken in plaats van margarine. Strooi daarbovenop wat geraspte Parmezaanse kaas en je hebt een hemels hapje voor je liggen. Met dit simpele recept gaat je dat lukken.

knoflookbrood

4. Knoflookbrood met drie soorten kaas

Niet een, niet twee, maar drie soorten kaas op je knoflookbrood. Naast de gebruikelijke Parmezaanse kaas, gebruiken we namelijk ook pittige kaas en cheddarkaas. Lekker met veel knoflook en een krokant broodje.

knoflookbrood met kaas

5. Bloemkool-knoflookbrood

Een lekker borrelhapje en net wat gezonder dan gewoon knoflookbrood. Met dit koolhydraatarme recept voor bloemkool-knoflookbrood maak je een hoop mensen blij, want je levert niet in op smaak. Het resultaat: een knoflookbrood waar iedereen van kan genieten!

bloemkool-knoflookbrood

Ook lekker: TikTok-recept: Spaghetti bolognese knoflookbrood

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Beeld: Kookfans