03 april 2024
Rowan Hattu

Bakliefhebbers opgelet!

Of het nu gaat om een broodbakmachine of prachtige pannen, Lidl heeft bijna altijd wel een geweldige aanbieding voor ons in petto. En ook dit keer stelt de supermarkt niet teleur. Ze verkopen namelijk pastelkleurige handmixers voor een net zo lief prijsje. Ben jij een heuse keukenprins(es)? Met deze fleurige keukentool zit je gebakken!

Bakken maar!

Bakken: wie houdt er nou niet van? En met deze handmixer van de Lidl maak jij je bakervaring nog nét een stukje leuker. Het liefst veranderen wij onze hele bak-stash in een kleurrijke beleving, waardoor we niet alleen vrolijk worden van het eten, maar ook van de tools die we ervoor gebruiken. Enne, dan komt de pastelkleurige handmixer van de Lidl goed van pas!

Silvercrest handmixer in pastelkleuren

Bij de Lidl kun je nu dus voor een prikkie de prachtige handmixer van Silvercrest inslaan. De mixer heeft een motor van maar liefst 300 watt én vijf verschillende standen. Ook bevat de mixer een turbostand, waardoor je baksels nog sneller klaar zijn voor de oven. Daarnaast zitten er twee kloppers en twee deeghaken bij, gemaakt van roestvrijstaal. Nóg leuker: de kloppers en de deeghaken hoef je niet zelf af te wassen, want ze zijn ook nog eens vaatwasserbestendig. Hoe handig?

Silvercrest handmixer lila – €19,99

Ben jij dus nu al fan van de handmixer? Dan heb je ook nog eens de keuze om voor jouw lievelingskleur te gaan. Het assortiment bestaat namelijk uit de pastelkleuren: mint, wit en lila. En dat voor maar €19,99! Maar let wel op: op is ook écht op. Dat wordt dus snel op zoek naar de pastelkleurige handmixer van de Lidl!

Lees ook: Lidl verkoopt nu dubbele airfryer mét flinke korting

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Grazia, Lidl | Beeld: Adobe Stock