25 januari 2024
Sanne

Dat wordt rennen!

Of het nu gaat om een broodbakmachine of prachtige pannen, Lidl heeft bijna elke week wel een geweldige aanbieding. En ook dit keer stelt de supermarkt niet teleur. Ze verkopen namelijk een dubbele airfryer – nog meer ruimte voor snacks! – en ook nog eens met flinke korting. 

Onmisbaar in de keuken

De airfryer is tegenwoordig in bijna elke keuken te vinden. En dat is niet zo gek, want apparaat is enorm handig. Je kunt er namelijk veel meer mee dan alleen patat en snacks bakken. Zo maak je er ook brood, ei, vlees, vis en zelfs pannenboeken in klaar. En dat alles met hete lucht, dus een stuk gezonder. Het enige puntje waar je nog weleens tegenaan kunt lopen, is dat de airfryer maar één lade heeft en het dan al met al behoorlijk lang kan duren voordat een complete maaltijd klaar is. Ook heb je soms te maken met verschillende baktijden en temperaturen. Dat probleem is echter in een klap opgelost met een dubbele airfryer. En laat Lidl die nu net in de aanbieding hebben!

Dubbele airfryer

Met dit apparaat beschik je over twee lades die je met verschillende dingen kunt vullen – of je vult ze allebei met bitterballen, zodat je een grote groep kunt voorzien, het kan allemaal! Bovendien heeft deze dubbele airfryer een warmhoudfunctie, waardoor je eten tot wel een uur warm kunt houden. Heeft het dan ook nog nadelen? Nou, eigenlijk niet. Behalve als je een kleine keuken hebt. Deze airfryer heeft namelijk twee lades van elk 3,5 liter. Al met al is het dus een behoorlijk apparaat en die moet natuurlijk wel ergens een plekje krijgen.

Lidl dubbele airfryer

Beeld: Lidl

In de aanbieding

Als je nu al enthousiast bent over deze dubbele airfryer, dan hebben we nóg meer goed nieuws: hij is namelijk in de aanbieding! Normaal kost hij €199, maar nu scoor je ‘m met maar liefst 40% korting. Je betaalt nu dus slechts €119 aan de kassa. Ren dus snel naar de winkel, of koop hem online. Veel bakplezier!

Ook lekker: Heerlijk als snack tussendoor: geraspte aardappelkoekjes uit de airfryer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Favorflav, Lidl | Beeld: Adobe Stock, Lidl