16 november 2023
Esther Reitsema

Dat wordt rennen naar de winkel!

Zelf brood bakken kan een behoorlijke klus zijn – tenzij je natuurlijk een broodbakmachine hebt. Komt dat even goed uit, want de broodbakmachine van de Lidl is nu flink afgeprijsd. 

Lidl

Keer op keer bewijst Lidl dat we voor keuken-musthaves bij hen moeten zijn. Van serviessets tot airfryers en roze espressomachines: je kunt het zo gek niet bedenken, of de supermarktketen heeft het. En het beste van alles: ondanks de vriendelijke prijsjes, is de kwaliteit altijd goed.

Broodbakmachine

Nu is er een product van de Lidl dat al heel lang op ons verlanglijstje staat: een broodbakmachine. En we hebben goed nieuws, want de machine is afgeprijsd van €74,99 naar €49,99.

Vervelen zul je je met de broodmachine niet, want het apparaat heeft maar liefst zestien functies. Je kunt er allerlei soorten brood mee bakken, én er zitten speciale programma’s op waarmee je zelfs gebak, pizzadeeg, jam en yoghurt kunt maken. Het grootste voordeel aan de bakmachine is misschien wel dat je eigenlijk niets zelf hoeft te doen. Mengen, kneden, rijzen, bakken: het apparaat doet het allemaal voor je. Perfect dus wanneer je geen zin hebt in gedoe, vieze handen en een rommelige keuken.

De broodbakmachine heeft een 60-minuten-warmhoudfunctie, snelprogramma van 80 minuten en een 15-uurs timer voor uitgesteld bakken. Dan krijg je er nog een aantal accessoires bij: een receptenboekje, maatbeker, maatlepel en deeghaakverwijderaar.

In onderstaande video wordt door Lidl zelf uitgelegd hoe je de broodbakmachine kunt gebruiken.

Nu de prijs met maar liefst 33 procent gedaald is, twijfelen wij geen seconde langer meer en rennen we naar de Lidl – óf surfen we naar de Lidl webshop.

Lees ook: Hebben! Action verkoopt retro mini oven

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Vriendin, Lidl | Beeld: Adobe Stock, YouTube