14 maart 2018
Maayke

Eén van de goedkoopste winkels in Nederland brengt een heerlijke KitKat-paashaas op de markt

De paasdagen staan weer voor de deur en veel supermarkten hebben al een aantal maanden de paasartikelen in de schappen liggen. Zo schreven we eerder al over de massieve paaseieren die per stuk bijna één kilo (!) wegen en de met likeur gevulde paaseieren. Maar nu komt daar nog een leuke chocoladesnack bij. 

Genoeg keuze zou je zeggen, maar deze paashazen mogen zeker niet op ons lijstje ontbreken.

Budgetwinkel

En de mega goedkope winkel waar je deze fantastische paashaas kunt scoren? De Action! Wij zijn al enige tijd fan van deze winkel, waar van alles te verkrijgen is voor een prikkie. Maar dat we nu ook een chocolade paashaas gemaakt van KitKat hier kunnen kopen? Dat is wel een primeur!

Paashaas voor een prikkie

De KitKat-paashaas is onderdeel van een nieuwe weekactie bij de Action, dus hoelang deze heerlijke paashaas nog in de winkels verkrijgbaar is, is nog onduidelijk. Gelukkig heb je deze week nog voldoende de tijd om even langs de Action te gaan. Natuurlijk is ook dit product, zoals we van de Action gewend zijn, verkrijgbaar voor een prikkie. Voor een KitKat-paashaas betaal je nu €1,35. En wat er dan precies als vulling in deze KitKat-paashaas zit? Daar zul je toch echt zelf achter moeten komen!

In ieder geval trekken wij een sprintje naar de dichtstbijzijnde Action deze week!

Lees ook: OMG: HEMA lanceert dít nieuwe product, wij kunnen niet wachten

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beautify | Beeld: KitKat, Action