01 februari 2018
Robby

HEMA komt met een verrukkelijk nieuw product

Wij zijn gek op alles wat van de HEMA komt, maar de voedselafdeling heeft wel onze voorkeur. Heerlijke rookworsten, goedkope en lekkere wijn en vergeet vooral de beste tompouces van Nederland niet. Waar HEMA ook altijd goed in is, dat zijn paaseitjes.

De schappen liggen aan het einde van de winter altijd weer vol met heerlijke chocolade-eitjes in alle kleuren en smaken.

Drie nieuwe smaken
Nu kunnen wij van de paaseitjes met pralinévulling geen genoeg krijgen, maar een beetje variatie is af en toe ook best leuk. Nou, we hebben geluk, want Nederlands favoriete winkelketen komt met maar liefst drie nieuwe smaken paaseitjes en ons loop het water al in de mond. En de absolute klapper is wel: tompouchepaaseitjes!

Smullen
Ja, echt. Paaseitjes met tompouchesmaak zijn een feit. De paaseitjes worden gemaakt van melkchocolade, worden gevuld met romige slagroom en versierd met roze fondant. Dat klinkt toch als de hemel op aarde?! De andere twee smaken zijn minstens zo lekker: koffiecrisp en discodip. De koffievariant is met pure chocolade en espressosmaak, de discodip is melkchocolade gevuld met vanille en voorzien van een jasje spikkels.

Wij willen ze alledrie proberen en dat kan: ze zijn namelijk al verkrijgbaar! We beginnen na Pasen wel weer met diëten…

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Amyzine | Beeld: HEMA