15 februari 2018
Maayke

Welke paaseieren zijn jouw favoriet?

Pasen staat alweer bijna voor de deur en de schappen zijn al enige tijd weer rijkelijk gevuld met allerlei soorten paaseieren. Zo kwam HEMA onlangs nog met een aantal bijzondere varianten van de paaseitjes. Maar niet alleen bij deze bekende keten hebben ze dit jaar goed nagedacht over nieuwe en lekkere smaken.

Bij bakkerij Oegema weten ze wel wat lekker is.

Chocoladeletters, kerstkransjes en paaseieren
Deze bakkerij uit Overijssel heeft ons al meerdere malen verrast met aantal bijzondere producten. Zo brachten ze begin december deze chocoladeletter uit en konden tijdens de kerstdagen genieten van de met likeur gevulde kerstkransjes. Nu de paasdagen voor de deur staan heeft de bakkerij ook een aantal smakelijke varianten op de paaseitjes uitgebracht.

Soorten likeur
Voor ieder wat wils, want elke liefhebber van een bepaalde likeur kan hier zijn hart ophalen. In het onderstaande Facebookbericht zijn er zelfs paaseitjes van witte chocolade gevuld met Flügel uitgebracht. Daarnaast zijn er ook nog de paasei-variaties puur met advocaat, puur met Licor 43, melk met Baileys, wit met Amaretto en groen met Limoncello. Voor 100 gram betaal je €5,95 en online zijn de paaseieren hier te bestellen. Er zit natuurlijk alcohol in, dus vergeet niet de paaseitjes uit de buurt van kinderen te houden.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron en beeld: Bakkerij Oegema Dedemsvaart/Balkbrug