12 maart 2018
Sabine

De paaseieren wegen bijna een kilo per stuk

Misschien was het niet de fantasie van elk kind, maar op de redactie keken we altijd watertandend naar grote paaseieren. Wát een chocola. Die droom werd woest verstoord wanneer moeders ons meedeelde dat die eieren natuurlijk hol waren van binnen. The Solid Chocolate Company moet geweten hebben hoe bedrogen we ons daarna voelden. Het bedrijf komt namelijk met massieve paaseieren!

Doe ons ook zo’n ei!

Gewicht

De eieren van The Solid Chocolate Company zijn he-le-maal gevuld met chocolade. De paaseieren zijn 14 centimeter hoog en ze bestaan uit 42 losse blokjes chocolade, die samen een ei vormen. Op deze manier kun je ‘m makkelijk eten. Het ‘eitje’ weegt zo’n 750 gram.

Smaken

Voor elke chocoladefanaat heeft The Solid Chocolate Company wel wat wils. Zo heeft het bedrijf karamel melk, puur, wit, melk en Colomobiaanse chocolade in haar assortiment. Wie een ei wil bemachtigen, moet wel wat meer betalen dan voor die ene reep in de supermarkt. De chocolade-eieren kosten 25 pond per stuk, maar dan heb je wel 750 gram Belgische chocolade in je bezit. Je kunt ze bestellen via Amazon en op de website van The Solid Chocolate Company.

Lees ook: Ben je een liefhebber van kaas? Dan ga je dít bijzondere ei voor de paasdagen fantastisch vinden!

Dit recept bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Instagram Solid Chocolate Company