17 november 2021

Hier gaat ons hartje sneller van kloppen

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen… Dat is voor een keer niet de Sint die voor de deur staat, maar het is het kloppen van ons hart. Door de nieuwe chocoladeletter van HEMA draait ons hart op volle toeren. De chocoladeletter is namelijk gevuld met pindakaas. Ja, echt!

Chocoladeletter met pindakaas

Hoewel sommige mensen er niets van moeten weten, is de combinatie chocolade en pindakaas eentje waar wij keer op keer van genieten. Kookfans staat dan ook vol recepten met deze goddelijke combinatie. Denk bijvoorbeeld aan chocoladekoekjes met smeuïge pindakaasvulling of een pindakaascheesecake met chocolade ganache. HEMA speelt fantastisch in op onze liefde voor chocolade en peanut butter met deze heerlijke chocoladeletter met een vulling van pindakaas.  “Een favoriete combinatie”, schrijft HEMA bij een foto van de chocoladeletter op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)

Handgedecoreerd

Een snelle blik op de website van HEMA leert ons dat de chocoladeletter niet spotgoedkoop is. Je betaalt er namelijk zes euro voor. Maar dan heb je ook wat, aldus de winkelketen. “Een hele speciale letter voor een hele speciale pakjesavond. Deze met de hand gedecoreerde melkchocolade letter S is namelijk gevuld met heerlijke pindakaas. De decoratie bestaat uit donkere chocoladestrepen op de letter”, valt er te lezen op de website. De heerlijke chocoladeletter met pindakaasvulling is alleen online te verkrijgen. Op naar de webshop!

Lees ook: Recept: bananenbrood baked oats

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: iStock