31 augustus 2021

Met wie ga jij sowieso van dit ultieme herfstdrankje genieten?

Hoewel we de zomer gaan missen, staat het najaar toch echt weer voor de deur. Blaadjes vallen van bomen, temperaturen gaan omlaag…en natuurlijk komt Starbucks weer met z’n populaire Pumpkin Spice Latte. Vanaf deze datum kun je weer van het populaire drankje genieten.

Pumpkin Spice Latte

Misschien denk je nu: huh? Koffie met pompoen? En dat snappen we! Het klinkt misschien niet als een logische combinatie. Maar het gaat niet om letterlijke koffie met pompoen. We kunnen je dus geruststellen. Nee, een Pumpkin Spice Latte is koffie met een specifiek soort kruiden. In Nederland zijn we misschien niet zo van de pompoentaart, maar in de Verenigde Staten kunnen ze er geen genoeg van krijgen! Deze taarten maken gebruik van een specifiek soort kruidenmengsel: pumpkin spice. En Starbucks heeft dus dé manier gevonden om dit ook heerlijk in een latte te verwerken.

Rennen naar Starbucks?

Je moet echter nog héél even geduld hebben. Twee dagen, om precies te zijn. Op Instagram doet Starbucks Nederland al een kleine teaser voor wat ons te wachten staat, met daarbij heel groot de datum: 2 september 2021. Kortom: vanaf komende donderdag kunnen we weer genieten van zo’n prachtige Pumpkin Spice Latte. En als je nu écht geen geduld hebt? Dan heeft Kookfans gelukkig een recept voor je. Zo maak je hem zelf!

Lees ook: Recept: verfrissende cold brew koffie met gezouten vanille en honing

Bron: Instagram Starbucks Coffee Nederland | Beeld: Pexels, Valeriia Miller