Ingrediënten
  • 5 wraps
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 450 gram garnalen, schoongemaakt
  • Olijfolie
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel peper
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel komijn
  • Sap van 1 limoen
  • Salsa (optioneel)
  • Guacamole (optioneel)
  • Koriander (optioneel)
Tjitske
20 min.
5 pers.
Ingrediënten
  • 5 wraps
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 450 gram garnalen, schoongemaakt
  • Olijfolie
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel peper
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel komijn
  • Sap van 1 limoen
  • Salsa (optioneel)
  • Guacamole (optioneel)
  • Koriander (optioneel)

Wie eet er binnenkort wraps met garnalen?

Meestal eten we wraps met kip of gehakt, of we maken rolletjes met zalm of tonijn. Vandaag gooien we het echter over een andere boeg: we maken wraps met garnalen. Superlekker als diner met een beetje salsa en guacamole. Het water loopt ons al in de mond! Dit maaltje is klaar in een handomdraai, dus waar wacht je nog op?

Heb jij weleens garnalen op een wrap gedaan?

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je de wraps:

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Snijd de paprika’s in reepjes en snipper de ui.
  • Bekleed een bakplaat met een stuk bakpapier en doe de stukken paprika en ui hierop. Doe ook de garnalen erbij en breng alles op smaak met een scheut olijfolie, zout, peper, knoflookpoeder, komijn en het limoensap. Hussel alles door elkaar.
  • Zet de bakplaat in de oven en bak de garnalen in 10 minuten gaar. Draai ze halverwege om.
  • Verwarm de wraps even in de magnetron of een koekenpan.
  • Serveer de wraps warm met salsa, guacamole, koriander en limoen.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Recept: krokante bloemkool in zoetzure saus

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Tasty | Beeld: Videostill Tasty