Ingrediënten
  • 160 gram tonijn
  • 2 eetlepels Sriracha
  • 2 eetlepels mayonaise/Griekse yoghurt/zure room of avocado
  • Halve gele ui, gesnipperd
  • 1 stengel selderij, fijngesneden
  • 2 wraps
  • 1 tomaat, in plakken gesneden
  • 50 gram gemengde sla
  • 50 gram spinazie
16 oktober 2018
5 min.
2 pers.

Lekker als lunch

Kijk jij tussen de middag ook zo uit naar de lunch? Soms wil je even wat anders dan een boterham of een bakje met kwark, maar wil je ook iets eten wat snel klaar is. Deze wrap met romige tonijnsalade is daar een goed voorbeeld van: hij is klaar in vijf minuten!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Hoe maak je de tonijnwraps?

  • Doe de tonijn (uitgelekt), Sriracha, mayonaise (of Griekse yoghurt, zure room of avocado), ui en selderij in een kom en roer goed door tot alles is vermengd.
  • Verdeel de helft van de sla, spinazie, tomaten en tonijnsalade in het midden van de wrap en rol ‘m op. Doe hetzelfde met de andere wrap. 
  • Geniet ervan!

Variatietip: maak de wrap exta gezond door ook nog wat geraspte wortels en/of plakjes komkommer toe te voegen.

Lees ook: Recept: jachtschotel met runderstoofvlees

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Gimme Delicious | Beeld: videostill

Ingrediënten
  • 160 gram tonijn
  • 2 eetlepels Sriracha
  • 2 eetlepels mayonaise/Griekse yoghurt/zure room of avocado
  • Halve gele ui, gesnipperd
  • 1 stengel selderij, fijngesneden
  • 2 wraps
  • 1 tomaat, in plakken gesneden
  • 50 gram gemengde sla
  • 50 gram spinazie