Dit wil je winnen!

Kookfans begint het jaar goed en geeft de hele week prachtige prijzen weg. Van handige tools voor in de keuken tot iets lekkers om te eten: alles komt voorbij. Vandaag maak je kans op een van de acht keukenpakketten en een cadeaubon van 15 euro van HEMA met de totale waarde van €41!

Lees de voorwaarden onderaan de pagina voordat je meedoet met de winactie!

HEMA

HEMA opende in 1926 voor het eerst haar deuren in Amsterdam en niet veel later kwamen er ook winkels buiten Amsterdam. Inmiddels heeft de winkelketen zo’n 775 winkels in twaalf verschillende landen. Bij HEMA kun je terecht voor vrijwel alles: van kleding tot aan make-up en van kantoor- tot aan keukenspullen. Wij winkelen dan ook regelmatig bij HEMA om mooie bakspullen in de wacht te slepen.

Win: een HEMA-keukenpakket + cadeaubon

Ben je ook zo dol op HEMA-spullen en duik je graag de keuken in? Dan hebben we goed nieuws! We mogen namelijk 8 pakketten met mooie keukenspullen én een cadeaubon ter waarde van €15 weggeven. Wat voor spullen er precies in het pakket zitten? Komt ie: een grijze pannenlikker, een tulbandvorm (ø22cm), een garde, een bakkwast, een okergele theedoek en een okergele keukendoek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kookfans (@kookfans_nl)

Zo maak je kans

Zo maak je kans: ga naar Kookfans op Instagram of klik op het bericht hierboven. Like het bericht, tag minimaal 2 vrienden, volg @kookfans_nl en @hemanederland en deel deze post in je stories voor extra kans. De winactie loopt tot 17 januari. Heb je gewonnen? Dan ontvang je een berichtje via Instagram. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Kookfans niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Duimen maar!

Lees ook: Dit kun je doen als je de juiste keukenspullen niet kunt vinden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Beeld: HEMA