24 september 2021
Sanne

En het heeft de toepasselijke naam ‘Tomwoef’ gekregen

Hema weet ons keer op keer te verrassen met bijzondere producten. Vaak staat daarin hun bekendste product, de tompouce, centraal. Zo lanceerden ze eerder al tompoucedonuts en verwerkten ze de smaak in ijskoffie, pepernoten en bier. Nu komt de winkelketen opnieuw met een bijzonder product, maar dit keer is het iets voor je viervoeter. 

Tomwoef kit

Wij zijn dol op tompoucen, reden genoeg om je hond hier ook mee te verblijden. Helaas kun je geen ‘echte’ tompouce geven, maar de nieuwste aanwinst van Hema wel. Deze is namelijk speciaal gemaakt voor je viervoeter. Of eigenlijk moet je hem zelf nog even maken, het is namelijk een Tomwoef kit. Hierin vind je een bakmix waarmee je de lekkernij voor je huisdier zelf maakt.

Aan de slag

Een doosje Tomwoef is voldoende voor twee tompoucen. Aan de bakmix moet je zelf nog een aantal verse ingrediënten toevoegen, namelijk: 330 gram appelmoes, 65 gram wortel, 1 rijpe banaan en 300 gram lactosevrije Griekse yoghurt of roomkaas. De mooie roze kleur, die uiteraard niet kan ontbreken, maak je met een paar druppels sap van rode biet, granaatappel, frambozen of cranberry’s. De Tomwoef is bedoeld als tussendoortje. Een ware traktatie voor je hond, dus!

De Tomwoef kit is vanaf nu te koop bij Hema voor €4 per doosje. 

Lees ook: 12 eiwitrijke snacks voor een langdurig verzadigd gevoel

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Hema | Beeld: Pexels