20 min.
2 pers.

Makkelijke noedels met lekker veel groente

Zin in een lekkere en snelle maaltijd, die ook nog eens gezond is? Deze veggie knoflooknoedels zet je in een handomdraai op tafel. Zeker de moeite waard om eens te proberen. Aan de slag!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan dit artikel.

Zo maak je de knoflooknoedels:

  • Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Doe de knoflook en 3 lente-uitjes in de pan. Bak 2-3 minuten.
  • Voeg de wortelen en erwten toe en roer de bruine suiker en sojasaus erdoor.
  • Voeg de noedels toe en roer nog een paar minuten door elkaar.
  • Breng het geheel op smaak met zout en peper.
  • Snijd de resterende lente-ui in ringen voor de garnering.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Met deze TikTok-hack worden jouw instant noedels een stúk lekkerder

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Tasty | Beeld: Videostill Tasty

Ingrediënten
  • 30 milliliter plantaardige olie
  • 5 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 lente-uitjes
  • 2 wortelen, in luciferreepjes gesneden
  • 100 gram erwten
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 250 gram gedroogde rijstnoedels, gekookt