21 mei 2019
15 min.
2 pers.

Een tosti met rosbief smaakt hemels!

Kom jij elke lunch weer met hetzelfde bammetje op de proppen en heb je weleens zin om iets heel anders te proberen? Dan is deze simpele tosti met rosbief en pesto het perfecte lunchgerecht! De tosti is binnen een paar minuten klaar en laat je smaakpapillen op hol slaan. Zeker een lekker gerecht om tijdens je eerst volgende lunchmoment van te genieten.

Wanneer ga jij deze lekkere tosti met rosbief en pesto maken?

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je de tosti met rosbief:

  • Zet de contactgrill of het tosti-ijzer aan.
  • Snijd de tomaat in plakken en de halve rode ui in grove ringen.
  • Leg twee boterhammen op een snijplank en besmeer beide boterhammen met twee eetlepels pesto naar keuze.
  • Beleg elke boterham met twee plakken rosbief.
  • Leg over de rosbief een plak kaas, wat plakken tomaat en verdeel de rode uienringen over de tomaat.
  • Breng de tosti op smaak met wat zwarte peper.
  • Leg op de bovenzijde van beide belegde boterhammen een plak brood.
  • Leg de twee tosti’s in de contactgrill of in het tosti-ijzer.
  • Bak de tosti’s 3 tot 5 minuten, tot de tosti’s goudbruin van kleur zijn en de kaas goed gesmolten is.
  • Geniet van je heerlijke tosti met rosbief en pesto!

Lees ook: Recept: tuna melt wraps

Wil je dit bericht bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Lekker en Simpel | Beeld: Videostill YouTube All Sandwiches

Ingrediënten
  • 4 (volkoren) boterhammen
  • 4 plakken rosbief
  • 4 plakken kaas
  • 4 eetlepels groene of rode pesto
  • 1 grote tomaat
  • 1/2 rode ui
  • Zwarte peper naar smaak