20 mei 2019
25 min.
2 pers.

Deze tuna melt wraps zijn heerlijk als lunch

Oorspronkelijk komen deze lekkere wraps of broodjes uit Amerika, maar inmiddels zien we de recepten voor de tuna melt ook steeds vaker in Nederland voorbij komen. En laat het nou net zo zijn dat deze wraps ook nog eens supermakkelijk zijn om te maken. Je kunt deze wraps als lunch eten, maar natuurlijk ook als avondeten, net waar jij zin in hebt! De wraps kunnen goed geserveerd worden in combinatie met een soepje of een lekkere salade.

Wanneer ga jij deze lekkere tuna melt wraps maken?

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je de tuna melt wraps:

  • Snipper de ui. Snijd ook de tomaten en avocado in kleine blokjes.
  • Open de blikjes met tonijn en giet het vocht eruit.
  • Meng in een schaal de tonijn met de ui en mayonaise en breng op smaak met wat peper en zout.
  • Leg de wraps klaar en verdeel wat tonijn over de gehele wrap heen.
  • Verdeel over de tonijn de tomatenblokjes, avocado en wat geraspte kaas.
  • Rol de wraps op en zet de contactgrill aan of zet een grillpan op het vuur.
  • Bak of grill de wraps ongeveer 5 minuten tot er grillstrepen in de wraps ontstaan. Gebruik je een grillpan? Draai dan de wraps na een paar minuten om.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Recept: chocoladebrownies met… bloemkool

Wil je dit bericht bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Lekker en Simpel | Beeld: Videostill, YouTube

Ingrediënten
  • 2x tonijn in blik (160 gram per stuk)
  • 2 avocado’s
  • Geraspte (jonge) kaas
  • 4 wraps
  • 2 tomaten
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 (rode) ui
  • Zout en peper naar smaak