Ingrediënten
  • 1 grote zak vissticks
  • 8 kleine wraps
  • Verse koriander
  • 4 eetlepels crème fraîche
  • Sap van 1 limoen
  • 1 groene peper
  • 1 teentje knoflook
  • 1/4 rode kool
  • 1/4 groene kool
  • 8 radijsjes
  • Peper en zout
  • Mayonaise, optioneel
  • Rode ui, optioneel
20 min.
4 pers.

Nog op zoek naar een makkelijk, snel en kindvriendelijk gerecht?

Razendsnel een maaltijd op tafel zetten die ook nog bij de kids in de smaak valt? Met dit recept is dat een eitje! De vissticks maken een aantrekkelijk maaltje van de wraps, terwijl er ook groente in het gerecht zit verstopt. Lekker makkelijk voor een drukke dag.

Gebruikers van de mobiele versie van onze website vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo bereid je de wraps:

  • Doe de vissticks in de oven of airfryer en bereid volgens de instructies op de verpakking.
  • Maak ondertussen de dressing. Doe daarvoor een flinke handvol verse koriander, de crème fraîche, knoflook, de chilipeper, zout, peper en het limoensap in de blender of keukenmachine en meng tot een gladde saus. Bewaar in de koelkast terwijl je de rest van de maaltijd klaarmaakt.
  • Snijd de rode kool en groene kool in dunne sliertjes. Snijd de radijsjes in dunne plakjes.
  • Prak de avocado en verdeel over de wraps. Leg daar bovenop de groene en rode kool. Snijd de gebakken vissticks in stukjes en verdeel deze ook over de wraps.
  • Schenk de saus rijkelijk over de wraps. Voeg eventueel nog mayonaise en rode ui toe. Top met de radijsjes.
  • Eet smakelijk!

Ook lekker: Lekker makkelijk voor vanavond: pittige wortelpuree met vissticks! 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Kitchen Daddy | Beeld: videostill

Ingrediënten
  • 1 grote zak vissticks
  • 8 kleine wraps
  • Verse koriander
  • 4 eetlepels crème fraîche
  • Sap van 1 limoen
  • 1 groene peper
  • 1 teentje knoflook
  • 1/4 rode kool
  • 1/4 groene kool
  • 8 radijsjes
  • Peper en zout
  • Mayonaise, optioneel
  • Rode ui, optioneel