Fabiën
15 min.
2 pers.
Ingrediënten
  • 2 vellen bladerdeeg, ontdooit
  • 125 gram geraspte kaas
  • Optioneel: kruiden naar keuze

Zo makkelijk kan het zijn!

Soms heb je zin in een snack ‘s avonds, maar je wilt hier niet te veel moeite voor doen en zeker niet te veel geld aan uitgeven. Receptjes die maar twee ingrediënten behoeven en ook nog eens warm en lekker zijn, bieden dan de uitkomst! Deze kaasstengels zijn de perfecte avondsnack!

Ze zijn in 20 minuutjes klaar en je hebt er maar twee ingrediënten voor nodig. Namelijk: 2 vellen bladerdeeg en 125 gram geraspte kaas. Hiermee zet je binnen een handomdraai tien kaasstengels op tafel!

Wat moet je doen?

  • Verwarm de oven voor op 180 graden (160 graden voor een hete lucht oven).
  • Bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.
  • Leg een vel bladerdeeg op een plank en besprenkel dit met de kaas.
  • Doe het tweede vel bakpapier erover en snijd het in 2 centimeter brede slierten.
  • Leg ze op het bakpapier en draai ze een paar keer rond.
  • Bak ze voor 10 tot 15 minuten, totdat ze mooi goudbruin en gaar zijn.

Tip: om ze nog lekkerder te maken kun je er ook nog wat kruiden naar keuze aan toevoegen.

Lees ook: Met dit deeg van maar 2 ingrediënten maak je de lekkerste pizza!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Kidsspot | Beeld: Adobe Stock