15 min.
2 pers.

Healthy en lekker!

We zijn dol op pasta en houden er dan ook van om eindeloos te variëren met ingrediënten. Echter, een pasta is niet altijd even gezond en daarom kunnen de calorieën bij sommige recepten flink oplopen. Deze proteïnerijke pasta is daarentegen wél gezond, goed voor je immuunsysteem én bestaat uit maar vijf ingrediënten. Aan de slag!

Gebruikers van de mobiele versie van deze website vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Uiteraard hebben we dit recept weer op – waar ook anders – TikTok gespot. TikTokker @Lizmoody deelt namelijk een video waarin ze het proteïnerijke pastarecept maakt. Enne, het is makkelijker dan ooit.

Zo maak je de pasta:

  • Doe de zongedroogde tomaatjes inclusief het sap in een blender.
  • Voeg 3 teentjes knoflook toe, een eetlepel hennepzaad, 2 theelepeltjes Italiaanse kruiden en wat zout toe.
  • Blend tot alles glad is geworden en je een saus hebt.
  • Kook de pasta zoals aangegeven staat op de verpakking.
  • Giet het water uit de pan met pasta.
  • Voeg de saus uit de blender aan de pasta toe. Even roeren en you’re done!

Hieronder zie je de stappen nog eens in de video.

@lizmoody It also massively boosts your immune system #quickrecipes #mealprep #vegan #cookingvideo #cookingtips #healthyrecipe #healthyrecipes #veganrecipes ? you would not believe your eyes – ??

Lees ook: Supersimpel recept: ovenbroodjes met pesto, tomaat en mozzarella

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron & Beeld: TikTok, Unsplash

Ingrediënten
  • Potje zongedroogde tomaten in olijfolie
  • Pasta naar keuze (250 gram)
  • 3 knoflooktenen
  • 1 eetlepel hennepzaad
  • 2 theelepels Italiaanse gedroogde kruiden
  • Zout (optioneel, naar smaak)