05 april 2022
Marlieke

Een paasassortiment, een vernieuwde merklijn, een vrolijke spaaractie én een festival – zo viert Albert Heijn de lente!

Al hebben we plots te maken met regen en ijskoude temperaturen, de voorjaarsstemming houden we er gewoon in. En blijkbaar denkt Albert Heijn daar net zo over, want de supermarktketen komt met heel veel vrolijk lentenieuws. Waaronder hun eigen food festival, waarvoor Kookfans 6 kaartjes mag weggeven!

Bloementuintjes sparen

Je kent ze vast wel, de ‘moestuintjes’ die we de afgelopen jaren bij Albert Heijn konden sparen. Deze lente gooit de supermarkt het over een andere boeg met een bloementuintjes-spaaractie. Bij iedere 15 euro aan boodschappen krijg je een bloementuintje cadeau met verschillende zaadjes van onder andere klaproos, zonnebloem en veldsalie. Handen uit de mouwen en een vrolijke, kleurrijke bloementuin planten dus! Niet alleen vrolijkt dat de boel behoorlijk op, ook is het goed voor de biodiversiteit in ons land. De nieuwe spaaractie is gisteren, maandag 4 april, van start gegaan.

Nieuwe paasproducten

Ook een uitgebreid gedekte paastafel mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het voorjaar. Dit jaar liggen er meer dan 300 AH Excellent voor de Feestdagen-producten in de schappen, waaronder een hoop nieuwigheden. Wat dacht je van een rainbow cake, regionale kazen of een XL-paashaasbrood? Of van het Roulette-paaseispel waar we eerder al over schreven?

Maar voor wie ook ná de paasdagen smaakvol wil genieten, heeft Albert Heijn leuk nieuws. De supermarkt introduceert namelijk de vernieuwde merklijn Culiii, waarmee je thuis in een handomdraai een chique drie-gangen-menu op tafel kunt zetten voor twee personen. Denk aan een zalmtorentje van gerookte zalm, mango en wasabi mayonaise als voorgerecht, een biefstuk bearnaisesaus met zoete aardappelcrème en gepofte knoflooktomaatjes als hoofdgerecht en als nagerecht een chocolademousse met pure chocoladesaus, gebrande notenmix en frambozen. En dat zonder uren in de keuken te hoeven staan!

Winnen: tickets voor het AH Beter eten Festival

De aprilmaand sluit Albert Heijn af met een eigen food festival: het AH Beter eten Festival. Alles draait hierbij om gezonder eten, bewust bewegen en duurzamer leven, maar natuurlijk zonder in te leveren op smaak. Je kunt hier heel veel nieuwe producten proeven, luisteren naar inspirerende sprekers, workshops bijwonen en nog veel meer! Het festival vindt plaats op vrijdag 29 april en zaterdag 30 april – in de meivakantie dus – in de Expo Haarlemmermeer. Een toegangskaartje kost 12,50 euro, maar Kookfans mag zes stuks gratis weggeven!

Ben jij benieuwd naar dit festival en lust je wel pap van nieuwe, innovatieve producten? Vul onderstaand formulier in en maak kans op een gratis toegangskaartje voor het AH Beter eten Festival. Winnaars ontvangen bericht!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Win: 6 x gratis toegangskaartje voor het AH Beter eten Festival

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 april in de Expo Haarlemmermeer