20 min.
4 pers.

Makkelijk, fris en lekker: de perfecte pasta voor de lente

Zin in pasta, maar dan wel net met een twist? Bekijk dan deze pasta met walnoten en geitenkaas maar eens. Klaar in een handomdraai, superromig en lekker fris.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan dit artikel.

Zo maak je de pasta met geitenkaas en walnoten

  • Volg de aanwijzingen op de verpakking van de pasta om deze te koken.
  • Giet je pasta af, maar bewaar twee eetlepels kookwater.
  • Doe de pasta terug de pan in. Voeg de kaas, walnoten, citroenrasp, bieslook en kookvocht toe en meng goed.
  • Voeg peper en zout toe naar smaak.
  • Schep de rucola door de pasta. Als je wilt dat deze minder slinkt, wacht dan even tot de pasta iets verder is afgekoeld.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Recept: gevulde champignons met knoflook en geitenkaas

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: ELLE Eten | Beeld: Unsplash, Karolina Ko?odziejczak

Ingrediënten
  • 300 gram penne
  • 125 gram zachte geitenkaas
  • 50 gram grof gehakte walnoten
  • Citroenrasp van 1 citroen
  • Klein bosje geknipte bieslook
  • 100 gram rucola
  • Peper en zout naar smaak