29 maart 2021
Redactie Kookfans

Ferrero Rocher-ijsjes nu beschikbaar

Dé snack met een luxe uitstraling is natuurlijk een Ferrero Rocher. Met de gouden verpakking en het knapperige uiterlijk, zijn deze chocolaatjes een welkome toevoeging aan elk snackmoment. Maar hoe mooi zou het zijn als deze chocolaatjes ook als ijsje beschikbaar waren voor de zomer? Wij hebben nu heel goed nieuws…

IJs van Ferrero Rocher

Natuurlijk zijn we allemaal groot fan van Ferrero Rocher. Misschien heb je wel een keer een lekkere snack met de chocolaatjes gemaakt. Of heb je je eraan gewaagd je éigen Ferrero Rochers te creëren? Dan is er voor jou als echte Ferrero-fan nu goed nieuws: de populaire chocolaatjes hebben namelijk ook hun eigen ijsje gekregen. De Ferrero Rocher Ice Cream Sticks zijn een heerlijke traktatie van de producent achter de razend populaire snack.

Drie verschillende smaken

De ijsjes zien eruit als een soort magnums: roomijs omhuld met chocolade op een stokje. Ferrero geeft er natuurlijk hun eigen twist aan en komt met drie smaken voor de ijsjes: de Classic, met hazelnoten zoals je van Ferrero Rocher gewend bent. Daarnaast zijn er de Raffaello-variant met witte chocolade en kokos en ten slotte de Dark-versie, met pure chocolade.

Nog even geduld

De snacks zijn al beschikbaar in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Oostenrijk. Helaas helaas, Nederland staat inderdaad (nog) niet in dat rijtje. In het Verenigd Koninkrijk worden de ijsjes aan het einde van de zomer verwacht. Laten we hopen dat wij ze ook krijgen, en misschien zelfs nog wel eerder dan dat. Hoe lekker zou het zijn om deze zomer te genieten van een Ferrero Rocher Ice Cream Stick?

Lees ook: Ben jij een echte Ferrero Rocher-fan? Dan moet jij dít zeker op je bucketlist zetten!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Flair Online | Beeld: Videostill YouTube