Madelon Pathuis
20 min.
6 pers.
Ingrediënten
  • 1 ronde brie
  • Honing
  • Tijm

Perfect voor bij de borrel!

Met dit super simpele hapje zul je ongetwijfeld indruk maken op je gasten. Ook koud is brie natuurlijk lekker maar brie uit de oven past net even wat beter bij de tijd van het jaar. Het is dan ook een perfecte toevoeging aan je borrelplank. Serveer met knapperige stokbroodjes en een glas rode wijn en je borrel wordt absoluut een succes!

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Verwijder de brie uit de verpakking en snijdt in de bovenkant wat inkepingen.
  • Leg de brie op een ovenschaal en besprenkel met honing en tijm.
  • Zet de brie voor 15 tot 20 minuten in de oven tot hij mooi zacht is.
  • Eet smakelijk!

 

Lees ook: Recept: kip Parmezaan pasta

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: recepetineats | Beeld: Unsplash, Raspopova Marina