Roos
20 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 450 gram ravioli met kaasvulling
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 225 gram worstjes (kies jouw favoriet)
  • 350 gram spruitjes, gehalveerd
  • Peper en zout naar smaak
  • 115 milliliter kippenbouillon
  • Een handje parmezaanse kaas

Ga jij dit vanavond eten?

Wie gek is op spruitjes, is altijd te porren voor nieuwe recepten met dit groene ingrediënt. Aangezien je met spruitjes namelijk véél meer kunt dan alleen koken. Vandaag storten we ons op een Italiaans gerecht met – jawel – spruitjes. We maken de boel extra lekker door het te combineren met Italiaanse ravioli en stukjes worst. Eet smakelijk!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je de ravioli:

  • Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking.
  • Verwarm ondertussen olijfolie in een koekenpan. Bak de worstjes bruin. Wanneer de worstjes bijna klaar zijn, haal je de boel uit de pan en snijd je de worstjes in kleine stukjes. Bak vervolgens nog ±3 minuten.
  • Bak de gehalveerde spruitjes kort met de worstjes mee. Breng op smaak met peper en zout.
  • Voeg de kippenbouillon toe aan de pan en breng aan de kook. Laat dit ±5 minuten zachtjes doorkoken.
  • Verdeel de ravioli en het spruitjesmengsel over vier borden. Top de boel af met wat parmezaanse kaas.
  • Eet smakelijk!

Ook lekker: Chocolate chip cookies met cheesecakevulling

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: Videostill YouTube