Sabine
25 min.
2 pers.
Ingrediënten
  • 1 kant-en-klare pizzabodem
  • 80 gram Boursin
  • 75 milliliter kookroom
  • 100 gram gerookte zalmfilet, in stukjes
  • 100 gram geraspte jonge kaas

Een goddelijke combinatie!

Vaak besmeren we een zelfgemaakte pizza met een royale laag tomatensaus met Italiaanse kruiden. Of je die tomatensaus ook achterwege kunt laten? Jazeker. Ook met Boursin maak je een goddelijke saus voor op de pizzabodem en met blokjes tonijn maak je de pizza helemaal af.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Hoe maak je het?

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Doe de Boursin in een kommetje en doe een halve minuut in de magnetron. Schenk daarna de kookroom erbij en roer.
  • Rol de kant-en-klare pizzabodem uit en verspreid de Boursinsaus over de bodem. Verdeel daarna de zalmfiletstukjes en geraspte kaas over de bodem.
  • Bak de pizza in 15 tot 20 minuten klaar en voilà: je kunt aanvallen.

Lees ook: Recept: vullende salade met zalm, aardappel en courgette

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Pizza Simon | Beeld: Videostill YouTube Pizza Simon