Redactie Kookfans
39 min.
8-10 pers.
Ingrediënten
  • Een kant-en-klare taartbodem
  • 2 pakjes monchou (200 gram)
  • 150 gram suiker
  • 120 gram pindakaas
  • 2 eetlepels melk
  • Zakje Klopklop
  • 80 milliliter melk

Een smakelijk en snel recept!

Heb jij nu ook zo’n zin in taart, maar geen zin om heel veel tijd te besteden aan het maken ervan? Probeer deze taart dan eens; het kost je maar vijf minuten van je tijd en hij bevat maar zes ingrediënten. Dit moet je proberen!

Zo maak je de pindakaastaart:

  • Meng in een grote kom de roomkaas met de suiker tot het een glad en romig geheel wordt.
  • Voeg de pindakaas en 2 eetlepels melk toe. Meng tot een romig geheel.
  • Bereid de Klopklop door in een kom 1 zakje Klopklop te mengen met 80 milliliter koude melk.
  • Klop het poeder en de melk vervolgens 3 à 4 minuten op.
  • Doe de Klokklop bij het mengsel en spatel het door het pindakaasmengsel heen.
  • Haal de taartbodem uit de verpakking en doe het pindakaasmengsel hierin.
  • Strijk glad en laat in de koelkast een nachtje opstijven.
  • Genieten maar!

Lees ook: Simpel recept voor wat extra energie: pindakaas-chocoladeballetjes

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Kookfans (archief) | Beeld: Unsplash, Maartje ter Beek