Naomi
15 min.
3 pers.
Ingrediënten
  • 450 gram amandelmeel
  • 130 gram roomkaas
  • 4 grote eieren
  • 1 theelepel citroenrasp boter, voor bakken en serveren

Pannenkoeken die glutenvrij, koolhydraatarm én suikervrij zijn smaken heerlijk!

Pannenkoeken zijn heerlijk, daar zijn we het denk ik allemaal over eens. Toch zijn ze niet heel erg gezond en zeker niet als je probeert te letten op de hoeveelheid koolhydraten. Deze pannenkoeken kun je daarom schuldvrij eten, omdat ze amper koolhydraten bevatten. Je kunt er ook heerlijk mee variëren. Eet ze bijvoorbeeld eens met wat blauwe bessen of aardbeien. 

Wat moet je doen?

  • Meng het amandelmeel, de roomkaas, eieren en het citroenrasp in een middelgrote schaal.
  • Verwarm een klontje boter in een middelgrote koekenpan op middelhoog vuur en giet 2 eetlepels van het mengsel in de pan.
  • Bak de pannenkoekjes 2 minuten per zijde en stapel ze op.
  • Serveer ze met een klontje boter bovenop de pannenkoeken.

Lees ook: Koolhydraatarme pastasalade: gebruik deze groente in plaats van pasta!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Delish | videostill Delish